Om Min Gamle Jul

Jeg elsker julen - simpelthen. Jeg begynder at tænke på jul allerede i september måned - jeg tænker på hyggen ved samværet med dem, jeg holder af; bagning af julekager og det gode brød; det smukke gamle julepynt, som jeg holder så meget af; duften af gran og kogler og... jeg kunne blive ved.

Jeg synes, der mangler hjemmesider eller blogs om julen - så denne blog kommer udelukkende til at handle om jul, og det, der relaterer til julen. Det indebærer blandt andet de mange forberedelser op til julen.

Hjemmesiden hedder Min Gamle Jul, da vi jo helst vil holde jul som i gamle dage, og ja, så holder jeg rigtigt meget af gammelt og antik julepynt - både det helt gamle og retro julepynten fra 60-70erne.

Ofte får jeg ikke nået alt det, jeg gerne ville, men altså.... og hvad så??? Man kan jo altså ikke nå det hele, og bare man har det godt med det, man trods alt når, er alt jo faktisk, som det skal være.

Jeg samler på gammelt julepynt og har ofte en del i overskud, så derfor bliver det solgt videre - i år på denne hjemmeside. 

Håber, I har lyst til at følge med.

Rigtig dejlig og glædelig jul :-)

Kærlig hilsen

Marlene