mandag den 21. december 2015

Retrojul

Vi vil gerne holde jul som i gamle dage - eller rettere som i vores egen barndom, og for mit vedkommende var det i 70erne-80erne, hvor ikke meget havde ændret sig siden måske 1920erne. Og dog. Julepynten var anderledes, og i dag er retrojulepynt et hit. Hvor vi for 10 år siden ville have rynket på næsen af julepynt fra 70erne, er det nu det, mange i dag går efter. Måske nok i en lidt lettere udgave med moderne møblement og små retroeffekter hist og her.

Vil man i rigtig retro-julestemning, er det værd at investere i 'Sonjas Jul' ('Sonja fra Saxogade'), der giver et nøjagtigt tidsbillede af julen i 1969-70.3 kommentarer:

 1. Hej Marlene
  Hyggeligt juleblog du har :-) Jeg vil høre dig, om jeg må låne dit billede her med julepynt, hvor der er en hane af strå? Jeg har nemlig fundet et julekort med præcis den hane på, og jeg synes, det kunne være sjovt at vise det på min blog om tegneren Karen K. sammen med kortet. Jeg skal selvfølgelig nok lægge et link til din blog sammen med billedet.

  Venlig hilsen
  Mikael

  SvarSlet
 2. Hej Mikael.

  Tak :-)

  Ja, det må du.

  Rigtig dejlig dag.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marlene
   Tusind tak :-) Det kommer på en dag i december.

   Ha en god dag

   Venlig hilsen
   Mikael

   Slet