tirsdag den 2. december 2014

Pakkekalender

Da jeg var barn i 70erne, var pakkekalenderen allerede udbredt - men slet ikke som i dag. Ikke mange af mine venner fik en pakkekalender, og jeg selv drømte altid om en op til jul. Dengang fik man oftest en papjulekalender, som også var spændende nok. Og smuk - se evt. tidligere indlæg om papjulekalenderen.

Der er så mange versioner af pakkekalenderen; nogle lægger pakkerne i en kurv, andre hænger dem op, bruger en julesok eller gemmer en pakke i huset hver morgen.

Her har jeg brugt en ægte retro julekalender fra 60erne - ret fin, synes jeg.

Laver du eller har lavet en pakkekalender i år?


4 kommentarer:

 1. Jeg laver pakkekalendere med chokolade til alle i familien hvert år. Det er et stort og sjovt arbejde, som altid er meget værdsat. I år har jeg været så heldig selv at få en hjemmelavet pakkekalender. Indtil videre med lakrids i, så det tegner godt :-D. Der er bare lige mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da ikke så ringe, Ina ;-) Jeg så godt din pakkekalender med lakrids på facebook - du er da heldig :-)

   Håber, du og din familie får en skøn jul.

   Kh. Marlene

   Slet
 2. I år blir det ingen kalender hos oss. Barna er for store og vi voksne får klare oss uten.
  Men din kalender så veldig fin ut. Koselig med pakkene i ulikt papir. Og den gamle kalenderen med
  opphengene på er jo helt herlig.
  Klem fra Marit

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne pakkekalender er også til min mand ;-)

   Kh. Marlene

   Slet