onsdag den 26. november 2014

Status på blog

Tænk engang, vi har snart den 1. december, og det er stadig ret lunt og ikke særligt juleagtigt. Det plejer nu ikke at sætte en stopper for mit julehumør, da jeg normalt allerede i september tænker på jul. Bare ikke i år. I år har jeg / har jeg haft meget andet i hovedet - blandt andet flere rejser - så julehumøret er ikke 100%, som det plejer at være! Det nærmer sig dog, jo mere vi bevæger os mod december, men daglige indlæg i december bliver det dog ikke til i år. Jeg vil naturligvis prøve at lægge så mange på som muligt, så jeg håber, du følger med alligevel :-)

Rigtig dejlig dag.
5 kommentarer:

 1. Jeg har tenkt å følge deg i år også. Har deg på bloggrullen og leser hvert et innlegg fra deg.
  Har samme manglende julefølelse her også, men det hjalp litt på i dag, da jeg fikk kjøpt meg
  en del gammel juletrepynt.
  Klem fra Marit

  SvarSlet
  Svar
  1. Så har du det jo på samme måde i år, Margit ;-) Det lyder ellers spændende med dit "nye" gamle julepynt.

   Kh. Marlene

   Slet