tirsdag den 24. december 2013

24. december: Glædelig jul

I ønskes alle en rigtig glædelig og velsignet jul.

Tak for de mange, der har kigget ind på siden de sidste måneder. Der er nu omkring 35000 besøgende pr. måned - det er jeg rigtig glad for! Håber, I har lyst til at følge med igen til næste år.

I år har jeg pyntet vores ikke for store juletræ med det gamle fehår. Det er meget smukt, synes jeg. Måske lidt svært at se på billederne. Egentlig burde jeg tage et billede, hvor lysene er tændt, så man bedre kan se pynten.
Jeg synes, at alle juletræer er smukke - nærmest lige meget hvordan de er pyntet. Selv kan jeg bedst lide det gamle julepynt, men man kan bestemt også få nyt, der er smukt. 
Og så er det lige, om man skal have and eller gås? Det er lidt forskelligt hos os - mit valg ville dog altid falde på gåsen, der er mere kødfuld end anden (men også noget dyrere). Glædelig jul til jer alle :-)


Følg Min Gamle Jul med Bloglovin

5 kommentarer:

 1. God jul til deg også.
  Det har vært så hyggelig å følge med deg fram til jul.
  Masse fin gammel julepynt og gode juletradisjoner å lese om hos deg.
  Jeg følger garantert med neste år også.
  Gledelig jul.
  Klemmer fra Marit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Marit. Og tak for alle dine fine kommentarer her på bloggen - dem har jeg været glad for :-)

   Rigtig glædelig jul og godt nytår.

   Kh. Marlene

   Slet
 2. Glædelig jul, Marlene - det med englehår var også noget vi brugte i min barndom, så det var et dejligt gensyn.

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla.

   Nå, det var lidt sjovt at høre, at I brugte fehåret i din barndom. Jeg efterlyste nemlig info omkring dette i et tidligere indlæg, der handlede om det gamle fehår. Fehåret jeg har brugt på mit juletræ er det originale fra 40erne.

   Rigtig glædelig jul - håber, vi ses i det nye år.

   Kh. Marlene

   Slet
 3. Nydelige juletrær.
  Nyt juledagene.

  Klem Inger

  SvarSlet