søndag den 15. december 2013

15. december: Julepynt med gammelt fehår

I går fortalte jeg om det gamle fehår, der den dag i dag kan være svært at finde.

Julepynten, som jeg her viser, er lavet af udelukkende (meget) gamle materialer. Fehåret er fra 30erne-40erne, Dresden pappet er fra omkring 1930, glansbillederne er fra ca. 1910 har jeg fået at vide. Og det fine bånd er fra henholdsvis 1920erne og 1940erne (har købt det ubrugt).
Jeg har brugt limpistol til at lime det hele sammen med, så er man sikker på, at det holder. Der er kun en forside på ovenstående pynt, men pynten med Dresden pappet har både for- og bagside. 

6 kommentarer:

 1. Hei igjen.
  Så fin julepynt du lager.
  Jeg kom på at englehår ble forbudt i Norge pga brannfare.
  Det må ha vært på slutten av 70 tallet. For jeg kan ikke huske det etter jeg var barn.
  Tror det er å få kjøpt igjen nå.
  Juleklemmer fra Marit.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Marit, jeg tror nemlig også, det var pga. brandfare, som jeg svarede en anden på bloggen i går.

   Så må man jo bruge elektriske julelys ;-)

   Rigtig god søndag.

   Kh. Marlene

   Slet
 2. Hej. Jeg har lige fundet din blog, efter tidens samling har eksamener for den. Jeg bliver helt nostalgisk og elsker også gammelt julepynt. Jeg har været så heldig at arve en del julepynt efter min mormor, så det passer jeg også meget på. Hvor er det dejligt at se, at du. Tør at bruge de gamle materialer til nyt pynt. Din blog er helt fantastisk. Rigtigt glædelig jul 🎄🎄🎄

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære LeverLivet :-)

   Tak for din søde kommentar :-)

   Du er heldig at have arvet gammelt julepynt efter din mormor - kan godt forstå, du passer på det. Jeg elsker gammelt julepynt og er altid på jagt efter "nyt" ;-)

   Ja, synes, at det hjemmelavede pynt bliver autentisk, når man bruger gamle materialer.

   Rigtig glædelig jul til dig også :-)

   Kh. Marlene

   Slet