torsdag den 12. december 2013

12. december: VIND gammelt julepynt; fehår, tungt lametta, julepynt, kravlenisser, lysestager m.m.

Vi kan næsten ikke gå julen i møde uden at forære gammelt julepynt væk. Så det gør vi nu.

Du kan vinde:

Gammelt, ubrugt æske med fehår fra 1940erne, tungt; gammelt (men ubrugt) blylametta i sølv og guld - en pakke af hver - ; gammel, fin "buket" med smukke glasperler - måske som pynt på en julegave? - ; 2 zink-/emaljerede stjernelysestager; 3 gamle og brugte Bramming kravlenisser fra 1950erne og et par meget gamle børnesko, der passer til den franske (jule-)stil.

Hvordan deltager du? 

Vi trækker lod blandt alle dem, der har delt opslaget om konkurrencen på Facebook samt naturligvis liked Min Gamle Jul (selve siden).

Hvornår finder vi vinderen?

Det gør vi på søndag (sidst på dagen), den 15. december. Vinderen offentliggøres herinde (ikke på Facebook, da det ikke er tilladt ifølge Facebooks regler), så følg med. Vinderen kontaktes ligeledes direkte.

Held og lykke :-)

15. december: Vinderen er Pernille Gullfoss - tillykke!
5 kommentarer:

 1. sikke skønne ting,gerne med:)
  coubak@yahoo.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sonja,

   hvis du gerne vil være med, så skal du like Min Gamle Jul på Facebook og dele opslaget med konkurrencen (læs her ovenfor).

   Kh. Marlene

   Slet
 2. Jeg er med.
  Kan mindes kravlenisserne fra da jeg boede hjemme. Elsker dem simpelthen. Ingen kravlenisser der kan fås i dag lever op til dem fra barndommen. Så har faktisk kun meget få herhjemme. (Kun dem mine børn har klippet ud til mig)
  Skindbjerg.olsen@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Daisy,

   yes, du er med - har set, at du har delt linket og liked Min Gamle Jul :-)

   Jeg giver dig ret; Bramming kravlenisserne er helt specielle. Muligvis også fordi de var de første kravlenisser, der kom frem i 1947.

   Kh. Marlene

   Slet