mandag den 18. november 2013

Nisserne er flyttet ind

Jeg elsker de helt gamle nisser. Disse her er fra 20erne-30erne og har ansigt af papmaché. Udtryksfulde ansigter. De er til salg sammen med andet gammelt julepynt (se under Retro Julepynt i menuen).

Har du nisser til jul - eller dropper du dem helt? Jeg elsker den landlige gamle julestil - almuestilen - der omfatter nisserne, rødgran, æbler, levende lys, messing- og tinstager, Hellig Tre Kongers lys og meget andet. Men egentlig kan jeg lide mange stilretninger inden for julepynt - bare det ikke bliver for "nyt".3 kommentarer:

 1. Vilken mysig blogg du har! Älskar vintage.....Lägger genast till dej i min julbloggslista :)) Kika gärna in om du vill...Pysseltantensjul.blogspot.com
  Kram Git

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Git,

   tak skal du have :-)

   Jeg har tilmeldt mig som fast læser på din blog - glæder mig til at følge den :-)

   Kh. Marlene

   Slet