tirsdag den 12. november 2013

Genbrug - gammelt julepynt

Jeg går ind for genbrug - dette gælder også, når der skal laves julepynt. Brugen af gamle materialer til julepynt er både sjovt og giver en god fornemmelse af, at du faktisk sidder med et stykke færdigt GAMMELT julepynt, som allerede har en historie i form af de gamle materialer.

Derfor kigger jeg altid efter ting, jeg kan bruge til dette formål - specielt i genbrugsforretningerne.

Og jeg er ikke til pynt, der tager lang tid at lave - dertil har jeg for lidt tålmodighed. Så alle kan være med, når jeg viser julepynt. Det er blot fantasien, der skal i omdrejninger.Her har jeg lavet en rosette af gammelt nodepapir, som er gulnet på den helt rigtige måde :-) Foldet to ark og klistret dem sammen, påført en gammelt snebeklædt paddehat og et lille stykke af en glimmerguirlande omkring. Fint og enkelt ophæng!Ingen kommentarer:

Send en kommentar