tirsdag den 15. oktober 2013

Kan du snart vente længere?

Måske kan du godt vente på julen, men det er altid lidt spændende at finde det smukke gamle julepynt frem. For har man glemt, hvad der gemmer sig i dåserne, kasserne, skufferne osv.? Ja, måske.


5 kommentarer:

 1. Dejligt at høre fra dig igen:-) SÅ nærmer julen sig:-) Glæder mig til dine indlæg.

  Mange hilsner
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anna,

   dejligt at høre - tak skal du have :-)

   Kh. Marlene

   Slet
 2. Det vare ikke længe før jeg begynder at hængemime glaskugler op de plejer at hænge på rækker vores opvarmede havestue og da jeg har mange forskellige hænger de til engang sidst i Januar, da det tager temmelig lang tid at hænge dem op, og pille ned igen, men jeg glæder mig til at nyde dem.

  SvarSlet
 3. Det vare ikke længe før jeg begynder at hængemime glaskugler op de plejer at hænge på rækker vores opvarmede havestue og da jeg har mange forskellige hænger de til engang sidst i Januar, da det tager temmelig lang tid at hænge dem op, og pille ned igen, men jeg glæder mig til at nyde dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Vibeke,

   det lyder vel nok smukt :-) Er det gamle glaskugler, du har arvet - eller nogle, du selv har købt?

   Kh. Marlene

   Slet