søndag den 9. december 2012

9. december: Giveaway på onsdag

Vi er nået til 2. giveaway blandt de faste læsere, og vinderen udtrækkes på onsdag.

Hører jeg ikke fra vinderen inden for en uge, går præmien videre til nr. 2 på listen.

Du kan vinde gammel nisse fra 50erne/60erne i god stand, men har lidt tape på den ene hånd, da der er et lille hul - og 3 klokker i gips (går jeg ud fra):

Og igen - placerer du dette billede med link på din blog, putter jeg noget ekstra i pakken.
Held og lykke!


9 kommentarer:

 1. Svar
  1. PS: Har sat billede + link på min blog

   Slet
  2. Super, tusind tak, Pia :-) Men er du fast læser? Synes ikke, jeg kan se dig ;-)

   Kh. marlene

   Slet
  3. Ja jeg er fast læser (har været det siden sidste år)

   Slet
  4. Kære Pia,

   jeg kan faktisk godt huske, da du tilmeldte dig, for jeg kan huske dit billede, men du står altså ikke under faste læsere lige nu - i hvert fald ikke med det billede, du bruger her. Der er to Pia'er, men ingen er dem er dig, tror jeg ikke. Prøv at checke i dit betjeningspanel ;-))

   Rigtig dejlig dag til dig.

   Kh. Marlene

   Slet
 2. Oh, ohhhh sikke en dejlig præmie. Jeg husker fra min barndom at "ALT" var plastret ind i gips, den gamle kane, kirken, nisselandskabet, klokkerne (som dine) og "slikkepindene" der pyntede i juledekorationerne. Hvert år fik de lige et nyt lag gips og en håndfuld glimmer ----- hvor vi dog syntes at det var flot <:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sussi,

   jeg kan faktisk godt huske, at du før har haft et indlæg på din blog omkring disse "gipsfigurer". Jeg synes, det ser rigtigt flot ud, så kan godt forstå, at tingene blev "gipsede" ;-)

   Kh. Marlene

   Slet
 3. En fin nisse.
  Link til den nye side er rettet til på min blog, så jeg er med igen :-D

  SvarSlet