onsdag den 5. december 2012

5. december: Vinderen er

TILLYKKE! Vinderen af den svenske gamle lysestage nævnt i andet indlæg er udtrukket via Randam.org (har selvfølgelig udeladt mig selv - Staudefeen). Vinderen skal selv kontakte mig på mail m.muxoll@mail.dk

Hører jeg ikke fra vinderen inden for en uge, går lysestagen videre til nr. 2.

Vinderen blev BENTE AA:


:


3 kommentarer:

  1. Til lykke til vinderen.
    Jeg kan godt se, at det bliver til næste jul, hvis jeg skal vente på, at de 32 før mig ikke svarer ;-)

    SvarSlet
  2. Tak skal I have :-) Jeg har dog ikke hørt fra hende endnu, og det forbavser mig faktisk ikke, for der er virkelig mange, der tilmelder sig alle mulige blogs, men ikke læser med (eller glemmer den) - tror måske, jeg næste gang laver lodtrækning blandt de, der besvarer indlægget, så jeg er sikker på, de følger med ;-)

    Kh. Marlene

    SvarSlet