lørdag den 22. december 2012

22. december: Gamle juleduer (lav selv)

Jeg var så heldig at falde over en lille (og gammel) oval spånæske i genbrugen. Inde i æsken lå der de fineste små sartlyserøde duer i ret tungt plastic - klar til at hænge på juletræet eller grene. Jeg har hængt dem på grene med lav.
Så var det, jeg kom i tanke om et låg fra en gammel gaveæske, som jeg har haft liggende. Mønsteret er hjerter i rød og lyserød og ville passe perfekt til de smukke duer. 
Så låget blev til duer (mønsteret er på begge sider), som var hurtige at lave - jeg fandt en skabelon på nettet og tegnede på bagsiden af låget, klippede ud og limede dem sammen med sytråd som ophæng. 

2 kommentarer:

 1. Så fine juleduer.
  Gøy med alt som vi kan lage sjøl.

  Klem fra Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Inger,

   ja, det er ret sjovt at kunne lave pynten selv - specielt, hvis den laves af gamle materialer. Det gør det lidt mere specielt, synes jeg.

   Rigtig glædelig jul.

   Kh. Marlene

   Slet