tirsdag den 11. december 2012

11. december: De fineste kort

Jeg må tilstå, at jeg normalt ikke er meget for hjemmelavede kort - jo, hvis jeg kender personen, der har lavet dem. Men de der kort, man kan købe på diverse markeder, siger mig som regel intet. Meeen.... jeg må da ærligt indrømme, at jeg ændrede mening, da jeg så disse smukke julekort, der taler til mit indre barn, der er fuld af fantasi og eventyr - ligesom kortene :-)


De er lavet af Navarana (der i sig selv ligner en prinsesse fra et fint juleeventyr) - de koster 30 kr. pr. stk eller 4 stk. for 100 kr., men skynd dig, de er hurtigt udsolgt. Jeg har netop selv købt flere :-) Find dem her og kig i menuen til venstre.

Unikke små kunstværker, der vil glæde enhver modtager, der kan gemme kortet år efter år og bruge det som julepynt.
             


Selvom mange i dag sender de elektroniske julekort, er det nu stadig noget helt særligt at modtage et håndskrevet julekort med posten - og så gør det jo ikke noget, hvis det er et kort, som kan pynte år efter år og samtidig give glade minder om afsenderen :-)6 kommentarer:

 1. Kortene er virkelig meget søde - og som dig, så synes jeg heller ikke der er meget ved at købe de hjemmelavede på markeder..... men altså åbenbart med undtagelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sussi,

   tak - det bliver hun nok glad for at høre :-)

   Kh. Marlene

   Slet
 2. Ja, der kan hurtigt gå for meget glimmer og guld i det!

  Hilsener Helle:-

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helle,

   det var egentlig ikke sådan julekort, jeg havde i tankerne, men mere de der papirklips kort, der godt kan virke lidt kedelige - altså bare i rød og grøn f.eks.

   Kh. Marlene

   Slet
 3. DE er rigtig fine! Ret meget min stil også - så vi har nok samme smag...(igen :-) !
  Kh Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Katinka.

   Ja det er jeg sikker på, at vi har ;-)

   Kh. Marlene

   Slet