onsdag den 21. december 2011

Mere julestemning...21. december - 3 dage til juleaften :-))

...og positiv og hyggelig juleenergi sendes til dig.... :-))6 kommentarer:

 1. Kære Marlene,

  skønne, stemningsmættede, personlige og orignale julebilleder. Dejligt dejligt!

  Tusind tak for den positive juleenergi, du sendte ud til mig. Den trængte jeg til. Batterierne, der driver Tante Grøn er lidt flade for tiden:o)

  Åh, granatæbler er SÅ smukke. Det minder mig om, at jeg skal huske at købe granatæbler til rødkålssalaten.....tjek:o)

  Sender positiv og hyggelig juleenergi tilbage til dig.....................:o)

  SvarSlet
 2. Takker mange gange for den gode juleenergi, du får også lige en stor portion tilbage :-)

  Dejlige stemningsfulde billeder og nogle rigtigt lækre gamle chokoladeforme.

  SvarSlet
 3. Kære Marlene,
  Stort tak for den positive juleenergi, som jeg får rigtig meget brug for i dag. Den står nemlig på køkkentjans med forberedelser til juledagene. Heldigvis venter en fødselsdagsmiddag hos svigermor i aften, så det er skønt ikke at skulle tænke på aftensmad.
  Jeg sender også lidt energi tilbage til dig.

  SvarSlet
 4. Tusind tak - jeg suger den til mig ;-)

  Ja, Tante Grøn, du har vel også nok at se til. Håber, du snart bliver opladet igen ;-)

  Jeg bruger også granatæblekerner i forskellige salater - kan næsten ikke undvære dem nu.

  Gitte, tak - jeg er helt vild med gamle chokoladeforme. Har også brugt dem.

  Lene, Det lyder nu ellers hyggeligt med din køkkentjans, men det er selvfølgelig også trættende. Håber, du får slappet af til fødselsdagen i aften ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder - åh, så kær den gamle stjerne er, vi havde en noget lignende i toppen af juletræet da jeg var barn, når den trængte, fik den en omgang gips og lidt sølvdrys.... nu jeg tænker efter så var der egentlig mange ting min mor lige gav en gang gips til jul.... jeg tror jeg vil lave et blogindlæg om det i morgen - på min første juleferiedag :-)

  SvarSlet
 6. Kære Sussi,

  ja, jeg synes også at kunne mindes disse stjerner fra min barndom. Denne er en, jeg har fundet i en genbrugsbutik.

  Glæder mig til dit indlæg - det lyder ret spændende med det gips. Nej, nu når du siger det, så tror jeg faktisk, at de hvide klokker, jeg også viser i dette indlæg, har fået noget gips. Det slår mig lige nu! For jeg har flere gange tænkt på, at de har fået et lag et eller andet hvidt ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet