søndag den 18. december 2011

Dagens vinder - 4. søndag i advent

Så er den sidste vinder for i år udtrukket - og igen, har udeladt mig selv (Staudefeen).

Vinderen af det gamle glaspynt er Esther Katrine Larsen. Tillykke :-) Skriv din email her på bloggen, så jeg kan kontakte dig. Jeg kan se, at du ikke har en blog, og af en eller anden grund kan jeg ikke sende mails via Friend Connect, selvom jeg er logget ind (har andre samme problemer?).


Rigtig dejlig 4. advent :-)

2 kommentarer:

 1. Hej Marlene
  Jubiii hvor heldig kan man være :-)
  Super glad for at være den heldige vinder her på din skønne juleblok!
  Min mailadresse er: eklogco@gmail.com
  Mvh Esther

  SvarSlet
 2. Tillykke tillykke, og jeg blev nr. 3 - det er da også en flot placering - håber at det går håndbold-damerne ligeså godt :-)

  SvarSlet