onsdag den 14. december 2011

Anderledes juletræ14. december - 10 dage til juleaften :-))


Jeg er vild med grene med lav på - de har en smuk grå farve og ser meget naturlig og eksklusiv ud på én gang. Beklager billedkvaliteten, men mit kamera har det lidt svært, når der ikke er så megen lys indenfor.

Her har jeg lavet et træ af disse grene - de er stukket ned i ler og bundet sammen øverst. Til ophæng har jeg lavet små kroge af kraftigt hegnstråd, så kugler og ornamenter kan hænge ordentligt. Jeg fik dog kun brug for én, da jeg valgte at bruge de gamle glasfugle i stedet.
I bunden er der lagt rensdyrmos - lav. Til sidst har jeg sprayet ganske lidt med sølvglimmer.6 kommentarer:

 1. Hej Marlene..
  Er vild med dine kreationer da du bruger naturlige materialer som jeg er tilhænger af..
  Dejligt med ny inspiration :)
  Fortsat god dag..
  Mange hilsener Karina

  SvarSlet
 2. Hej Karina :-)

  Tak skal du have - ja, jeg kan også bedst lide det naturlige :-)

  Rigtig dejlig aften :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 3. Så smukt. Jeg elsker også grene med lav og naturlig julepynt så dit alternative juletræ rammer rent ind.

  SvarSlet
 4. Kære Marina,

  tusind tak :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 5. Hvordan kunne jeg dog overse det indlæg! Lidt mere avanceret end mine grene, men i et lille jeppesen sommerhus passer det mere naturlige bedre ind. Jeg er lidt misundelig på dine fugle. Begge mine har mistet fødderne og jeg kan ikke lige gennemskue, hvordan jeg reparerer dem. Den ene kunne heldigvis ligge nederst i grenene.

  Ha´en god adventsweekend
  Birgitte

  SvarSlet
 6. Kære Birgitte,

  jah, måske lidt, men stadig meget naturligt ;-)

  Jeg bruger også de ødelagte fugle på samme måde - lægger dem ned i grene eller på mos eller lignende.

  God weekend :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet