fredag den 4. november 2011

All year round Christmas Shop in Reykjavik

Ja, og det er ganske vist - en julebutik, der har åbent hele året! Dette var, hvad jeg fandt i Island for et par år siden... Juhuu..... Jeg var helt oppe at køre, da jeg fandt butikken - en lille julebutik (og den hedder da også Litla Jolabudin) med alt, hvad julehjertet kan ønske sig; julepynt, dukker, nisser, feer, kort i alle afskygninger.
Selvom det hele var nyt (kan jo bedst lide det gamle), kunne jeg selvfølgelig ikke undgå at blive fristet ;-) 

Købte nok mest julekort, som jeg slet, slet ikke kan stå for. Både de enkle islandske julekort og de amerikanske fold-ud-kort med masser af glimmer ;-)
Og var vi ikke i julehumør efter besøget i denne dejlige butik, ja, så blev vi det da godt nok, da vi nåede toppen af Mýrdalsjøkull (med vulkanen Katla under sig), hvor der på vejen op var dejligt og mildt efterårsvejr, men SNESTORM, da vi nåede toppen!!! Det er måske svært at se på billedet, hvor meget det stormede, men det var nærmest umuligt at stå stille - man væltede simpelthen ;-)
7 kommentarer:

 1. Sikke en skøn butik..Og man kan da ikke undgå at blive i julehumør af den butik og al den sne..
  God weekend..
  Mange hilsener Karina

  SvarSlet
 2. Ikke til at stå for!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Tak for jeres kommentarer :-)

  Nej, det var lige til at blive i julehumør af, og jeg var da også helt oppe at køre, da jeg fandt butikken ;-)

  Rigtig god weekend.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 4. Hej Marlene

  Jeg bliver vist nødt til at følge med på din juleblog også, et hurtigt kig viser stor kreativitet og tilmed lækre opskrifter m.v.

  Det er godt nok ikke lige julen, der fylder hos mig i øjeblikket, men inden længe er det jo på tide at finde al adventsstadsen frem igen, såh... endnu en fast læser i dit panel.

  Kh
  Ulla

  SvarSlet
 5. Kære Ulla,

  det var vel nok dejligt - tusind tak :-)

  Rigtig dejlig weekend.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 6. Hej Marlene.
  Jeg har oprettet et med jul på min blog.
  Jeg ved ikke hvor meget / hvor lidt jul jeg vil oprette, men jeg har henvist til din blog - sæt et link ind.
  Ønsker dig en god week-end.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlet
 7. Kære Hanne Bente,

  Tusind tak - det var sødt af dig :-)

  Fortsat god weekend.

  Kh. Marlene

  SvarSlet