onsdag den 12. oktober 2011

Nyt (gammelt) julepynt - lav det selv

I rigtigt mange hjem bliver der lavet spændende julepynt, og kan man godt lide, at det er gammelt, kan man med held finde materialerne i genbrugsbutikker eller på loppemarkeder.
Disse kræmmerhuse er lavet af gamle nodeblade, guirlander, glaskugler og glansbilleder (de gamle glansbilleder er købt på nettet). Der er en vis tilfredsstillelse i at lave noget af genbrugsmaterialer, og så er det jo altså som at have gammelt julepynt, selvom det er lavet i dag ;-)


6 kommentarer:

 1. Søde Marlene

  De er virkelig yndige - måske vi kunne lave dem sammen næste gang vi ses? jeg er leveringdygtig i Glansbillder ( man er vel samler )og så mangler vi kun nodepapir og glitter! Hov, var der noget med at jeg kunne blive træt af jul?

  Kh Helle

  SvarSlet
 2. Nå, nu har jeg lige fået at vide, hvilken Helle det er :-)))

  Jo, lad os endelig mødes - det kunne være rigtigt hyggeligt, Helle :-)

  Har du virkelig gamle glansbilleder? Jeg har stadig nogle, der ligger, men jeg skal vist lige have kigget efter nogle igen.

  Nej, du bliver da ikke træt af julen, vel? :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 3. Tak, Sussi :-)

  Husk at tilmelde dig som fast læser, hvis du vil være med i lodtrækningen af (sandsynligvis) gammelt julepynt hver søndag i advent ;-)

  Rigtig god weekend.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 4. De er SÅ fine! Jeg har lige siddet til klippe klistre på ungernes skole, og lavet noget lignende - de bliver SÅ hyggelige. Nu mangler jeg bare et sted at hænge dem :-)
  Kh Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Katinka,

   det lyder hyggeligt med jeres klippe-klistre dag på skolen :-)

   Ja, det er nok ikke, fordi du mangler julepynt ;-)

   Kh. Marlene

   Slet